VALMENNUKSET

Valmennuspaketit sisältävät valmennustapaamiset, harjoitus- ja ravinto-ohjelmat, kausisuunnitelmat sekä puhelin-/sähköpostituen meidän keskenään sopimassa laajuudessa.


PT-PALVELUT JA    HENKILÖKOHTAISET    OHJELMAT

4 tapaamista / kk (Single 279€/kk, Duo 209€/kk) 

Intensiivinen valmennuspaketti, jossa viikoittaiset valmennustapaamiset ohjaavat sinua nopeammin tuloksiin. Valmennus sopii sinulle, joka haluat tukea, motivaatiota ja kannustusta harjoitteluusi.

2 tapaamista / kk (Single 159€/kk, Duo 119€/kk)

Kannustava, motivoiva ja ohjaa siihen, että harjoittelusta tulee rutiini. Säännölliset valmennustapaamiset varmistavat, että paino putoaa, voimatasot kasvavat ja kestävyys kohenee tasaisesti ja parhaiden oppien mukaisesti.

Henkilökohtainen harjoitusohjelma 150€ 

(Sisältää testit, saliohjelman + 60min ohjauksen)

Henkilökohtainen ravinto-ohjelma 150€ 

(Sisältää 3 pvä ruokapäiväkirjan täyttämistä + 60 min ohjaus)

1h Kuntosaliohjaus / tapaaminen 74,99€

NETTIVALMENNUS

Nettivalmennuksissani edistymistä seurataan viikottain. Yhteydenpitokeinoina käytän sähköpostia ja videopuheluita. Olen asiakkaan tavoitettavissa päivittäin ja tällä tavoin valmennuksesta saadaan huomattavasti henkilökohtaisempaa.

3kk nettivalmennus 360€ (120€/kk)

6kk nettivalmennus 600€ (100€/kk)

PIENRYHMÄVALMENNUS

Pienryhmävalmennus on suunnattu sinulle, joka kaipaat tavoitteidesi mukaista ohjausta ja treenaat mielelläsi muiden kanssa. Valmennuksessa yhdistyy yksilöllisen valmennuksen ja ryhmässä harjoittelun parhaat puolet. Min määrä osallistujia 4hlö, teeman valmennukseen saat valita vapaasti oman mieltymyksesi mukaan. (esim. Sali-, kehonpaino-, kestävyysharjoittelu yms.)

4 tapaamista/kk 79€/hlö/kk

SEMINAARIT JA LUENNOT

Seminaarit- ja luennot sopivat erinomaisesti esimerkiksi erilaisiin liikuntatapahtumiin tai miksipä ei vaikka työporukan tiimi-iltaan? Voit itse vaikuttaa seminaarin- tai luennon sisältöön. Esimerkkejä aiheista: Terveellinen syöminen, Elämäntapa muutos pienin askelin, Liikunnan aloittaminen ja jaksottaminen yms.

Seminaarit- ja luennot 200€ / h + alv. 24%